Iako će vam roditeljski instinkt već reći šta treba da radite, uvek će postojati trenuci kada nećete znati šta i kako da učinite za svoju bebu. Zato, pripremite se...

Kada beba stigne kući biće momenata kada ćete se, u najmanju ruku, osećati preplašeno. Međutim, biće vam lakše ako se pripremite za sve te male prve "probleme"...

Šetnje po parku ili duži boravak na snegu korisni su za dečje zdravlje. Hladan i čist zimski vazduh je saveznik u borbi protiv kašlja i zapušenog nosića, pa umesto boravka u klimatizovanim tržnim centrima izvedite bebu napolje.

Mnogi fizički, emocionalni i psihološki činioci učestvuju u začeću, a ovih pet faktora utiče na povećanje plodnosti. U proteklih dvadeset godina povećao se broj parova koji imaju problema s plodnošću.

Jedan od najpoznatijih porodičnih teoretičara današnjice čije se knjige o vaspitanju i roditeljstvu masovno prevode i prodaju u svim krajevima sveta, osim knjiga i predavanja objavljuje i članke u renomiranim svetskim časopisima. Članci su skraćene teze koje iznosi u svojim knjigama, a verujte, jedan je od čitanijih autora na ovu roditelji/deca temu. Verujemo da ste čuli za njega i da ga ne treba dodatno predstavljati.

Čudesnu smesu protiv kašlja možete napraviti za 5 minuta, a deca je mnogo vole. Ukusna je i lekovita, a odlično je prirodno sredstvo protiv kašlja. Delotvornost  je proverena i u lečenu kašlja i bronhitisa.

Optimizam i samopouzdanje su bitan faktor u životu, kako u detinjstvu tako i kasnije u životu, a sve počinje od odgoja. Srećni, zadovoljni i ispunjeni roditelji pozitivan stav prenose na svoju decu druženjem i komunikacijom s njima. Kako biste odgojili srećno dete, sledite ove savete: